1. PISCINA ACOPERITA

Localizare/acces: Situata in partea de S-V a statiunii turistice, pe malul stang al râului Moldova, in Parcul Arinis; accesul se face din centrul Orasului Gura Humorului pe soseaua de centura Mihail Kogalniceanu – Str Mihai Eminescu – Aleea Arinis.
Descriere: Piscina acoperita de dimensiuni olimpice (570 mp), prevazuta in interior cu un bazin pentru copii si sauna. Exista posibilitatea achizitionarii de prosoape sau casti de inot.
Preturi, program si alte detalii: click aici
Gura-Humorului-piscina

 

 

2. PISCINA DESCOPERITA

Localizare/acces: Situata in partea de S-V a statiunii turistice, pe malul stang al râului Moldova, in Parcul Arinis; accesul se face din centrul Orasului Gura Humorului, pe soseaua de centura Mihail Kogalniceanu – Str. Mihai Eminescu – Aleea Arinis.
Descriere: Piscina in aer liber cu o suprafata de 482 mp, prevazuta cu instalatie de dusuri exterioare + Bazin inot pentru copii cu o suprafata de 372mp.
Preturi, program si alte detalii: click aici

piscina aer liber

 

3. SALA DE SPORT

Localizare/acces: Situata in imediata apropierea a piscinelor din Parcul Arinis. Accesul se face din centrul Orasului Gura Humorului pe soseaua de centura Mihail Kogalniceanu – Str. Mihai Eminescu – Aleea Arinis.
Descriere: Sala moderna prevazuta cu vestiare si instalatie dusuri.
Preturi, program si alte detalii: click aici

 

4. TEREN DE SPORT (FOTBAL, HANDBAL, BASCHET, TENIS)

Localizare/acces: Situate in imediata apropierea a piscinelor din Parcul Arinis. Accesul se face din centrul Orasului Gura Humorului pe soseaua de centura Mihail Kogalniceanu – Str. Mihai Eminescu – Aleea Arinis.
Descriere: Terenuri moderne prevazute cu imprejmuire si iluminat nocturn.
Program / utilizare: Zilnic: 10.00 – 22.00 cu posibilitate de extindere la cerere

 

5. PATINOAR

Localizare/acces: Situat in imediata apropiere a punctului de informare turistica localizat in Parcul Arinis.
Descriere: In timpul verii patinoarul functioneaza pentru role si skateboard-uri.
Program: 10.00 – 22.00